Житомирянам, у яких не опалюються будинки, радять звертатися в Мінрегіон

Житомирянам, у яких не опалюються будинки, радять звертатися в Мінрегіон
За даними оперативно-диспетчерської служби (ОДС) Мінрегіону України, станом на 3 листопада Житомирська область звітує про 100% забезпечення теплом житлового фонду та закладів соціальної сфери.

Якщо ж дані не відповідають реальному стану речей, в Мінрегіоні просять повідомляти про це оперативно-диспетчерській службі міністерства з тел. 044 207 18 04.

«При надходженні повідомлення з того чи іншого населеного пункту про відсутність тепла в конкретній установі або житловому будинку, ми негайно зв'язуємося з відповідальними особами на місцях. Наше завдання - не з'ясовувати причини, а прийняти всі заходи, щоб негайно вирішити це питання. Тільки після того, як нам відзвітували, що тепло до проблемного об'єкту вже підключено і коли цю інформацію нам підтвердили ті, хто звертався до ОДС, ми знімаємо це питання з контролю», - пояснили в оперативно-диспетчерській службі Мінрегіону.

Як повідомляв «Журнал Житомира», за даними «Житомиртеплокомуненерго» на ранок 31 жовтня у Житомирі опалюються усі лікувальні заклади, шкільні та дошкільні установи і 99% житлових будинків.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.