В Житомирі планують демонтувати близько 100 рекламних конструкцій

 В Житомирі планують демонтувати близько 100 рекламних конструкцій
Виконком міста Житомира дав дозвіл на демонтаж близько 100 рекламних конструкцій, які не відповідають відповідають затвердженим правилам розміщення реклами.

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому, опублікованому на офіційному сайті Житомирської міської ради.

З метою впорядкування розміщення об'єктів зовнішньої реклами в Житомирі, міськвиконком пропонують дозволити демонтаж спеціальних конструкцій, які не відповідають затвердженим правилам розміщення реклами, або власники яких не виконали вимог вручених їм приписів.

«Доручити комунальному підприємству «Реклама» спільно з управліннями міської ради: житлового господарства, комунального господарства; комунальними підприємствами міської ради: «Інспекція з благоустрою Житомира», «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», «Зеленбуд»; групи організації служби РМР УДСО при УМВС України в Житомирській області провести демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами протягом 60 календарних днів з моменту прийняття цього рішення, відповідно до п. 15.5 рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 11.03.2010 № 168 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами р. в Житомирі» та у зв'язку з невиконанням вимог приписів, які були вручені власникам рекламоносіїв, згідно з додатком», - йдеться в проекті рішення виконкому.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.