Спартак або Полісся? Чиновники не можуть вирішити який стадіон Житомиру потрібніше

Спартак або Полісся? Чиновники не можуть вирішити який стадіон Житомиру потрібніше
Всім відомо, без стадіону у Житомира не може бути професійної футбольної команди, але місцевим чиновникам потрібно час, щоб визначити на реконструкцію якого з двох стадіонів виділити гроші.

За словами заступника голови Житомирської облради Руслана Годованого, потрібно економити і гранично раціонально підходити до використання коштів.

«Стадіон однозначно потрібно робити, але нам потрібно і стадіон «Спартак» доробляти - там немає ні роздягалень, нічого, це теж проблема. Потрібно визначити - чи ми потягнемо (робити) великий стадіон, або ми не потягнемо і будемо шукати інвестора, або ми перейдемо на менший, «Спартак», але спорт і футбол потрібно розвивати. Ми розуміємо, що сьогодні ми одна з небагатьох областей, де немає професійної футбольної команди. Але потрібно дуже раціонально підходити до використання коштів, тому що подивившись деякі кошторису, я вже розумію, що можна було побудувати нове за ті гроші», - сказав Годований.

У теж час, на сьогодні борг по реконструкції Центрального стадіону в розмірі 3 млн. грн., а на те, щоб завершити ремонт критого манежу потрібно виділити ще 4,6 млн. грн.

У серпні 2014 року губернатор Сергій Машковський провів на Центральному стадіоні робочу нараду щодо завершення реконструкції. Тоді губернатор висловив переконання, що за виконання ремонтних робіт та використання бюджетних коштів держслужбовці повинні нести персональну відповідальність.

Нагадаємо, колишній президент футбольного клубу «Полісся» Зая Авдиш обіцяє повернути великий футбол в Житомир і відновити команду майстрів, якщо влада передадуть йому руїни для реконструкції стадіону.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.