В Житомирі не знають що робити з новорічною ялинкою - подарованої Києвом

 		 В Житомирі не знають що робити з новорічною ялинкою - подарованої Києвом
В Житомирі не знайшли застосування ялинці-конусу, подарованої Києвом ще в минулому році.

"Домайдановскую" ялинку разом з усіма прикрасами і святковою ілюмінацією подарували Житомиру, але для її монтажу місто не має спецтехніки. А ось гірляндами та іграшками, які йшли в комплекті до ялинки-конуса, житомиряни прикрасять свою новорічну ялинку.

"Для монтажу такої ялинки потрібна висота підйому до 50-ти метрів, спецтехніка, якої у нас ні в місті, ні в області немає. Такої техніки одиниці в Україні. Мабуть Київ, столиця держави, може дозволити собі виконати такі роботи. Я вважаю, що для міста це буде дуже дорого", - повідомляє Директор КП "Житомиргорсвет" Юрій Янушевич.

40-метрова головна штучна ялинка два роки тому отримала велику популярність. Інтернет-користувачі в соціальних мережах висміяли її форму і навіть створили сторінку "Йолки" в Twitter.

Нагадаємо, 10 грудня в Житомирі на площі імені Сергія Корольова розпочали монтувати 18-метрову зелену красуню. Запалити вогні міської ялинки планується 19 грудня - день Святого Миколая.

Протягом місяця, поруч з ялинкою, дерев'яних павільйонах прикрашених світлодіодним підсвічуванням, буде проходити різдвяний ярмарок, як це за традицією відбувається в європейських країнах. На великому екрані демонструватимуть старі добрі фільми на новорічну тематику.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.