Проїзд у житомирських маршрутках підвищився до 3 грн, у тролейбусах до 2 грн

Проїзд у житомирських маршрутках підвищився до 3 грн, у тролейбусах до 2 грн
Напередодні нового року в місті Житомир істотно подорожчав проїзд у тролейбусах, трамваях і маршрутках.

З 31 грудня за проїзд у трамваї або тролейбусі потрібно заплатити 2 гривні (до цього було 1,5 грн.), у міських маршрутках - 3 гривні (було 2,5 грн.). При цьому вартість проїзду в приміських маршрутках, які курсують по місту, не змінилася - 2 грн. 50 коп.

Нагадаємо, що ще 3 грудня міськвиконком підняв вартість проїзду в пасажирському транспорті: в тролейбусах і трамваях - до 2 грн., а в маршрутних таксі - до 3 грн. 5 грудня сесія міської ради могла скасувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду, але «за» проголосували лише 23 депутати при необхідному мінімумі 31 голос.

9 грудня, в день другого пленарного засідання сесії міськради, активісти організували акцію протесту з вимогою ветувати рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в транспорті. В. о. мера Житомира «заветировала» рішення про подорожчання проїзду.

26 грудня питання про скасування підвищення вартості проїзду знову було винесено на розгляд сесії, але депутати його не підтримали і після публікації в газеті «Місто» тарифи офіційно підняли.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.