У Житомирі з «європейської» зупинки пропала камера відеоспостереження та інформаційне табло

У Житомирі з «європейської» зупинки пропала камера відеоспостереження та інформаційне табло
У Житомирі з «європейської» зупинки (павільйону) на пл. Королева зникла камера відеоспостереження та інформаційний табло.

Єдина в своєму роді «європейська» зупинка, наробила багато галасу, так і залишилася єдиною, а тепер і зовсім перестала бути такою.

Житомирянин Іван Колесник надіслав у редакцію «Журналу Житомира» фотографії, на яких 17 січня на зупинці відсутнє інформаційне табло і також камера відео-спостереження зі стовпа навпроти зупинки.

Крім того, за словами Івана, на зупинці тепер не працює Wi-FI, а заявлених, на словах, підзарядок для мобільника в реальності взагалі ніхто не бачив.

Також Іван, дуже цікавиться електротранспортом Житомира, зазначає, що сьогодні в тролейбусах Skoda не працює Wi-FI, - про якому говорить в. о. мера Житомира Любов Цимбалюк

Нагадаємо, що 31 жовтня, влада Житомира презентували навпроти міськради новий тип павільйонів на зупинках. Тоді Цимбалюк та перший заступник мера Сергій Сухомлин заявили, що найближчим часом у місті має з'явитися ще 14 подібних павільйонів.

Станом на 19.01.2014 не відомо, де ще були встановлені ці 14 павільйонів.

«Табло зняли на доопрацювання і через два тижні встановлять разом з рідкокристалічним екраном», - сказав Сухомлин. Перший заступник мера також повідомив, що наприкінці січня - початку лютого в обласному центрі з'явиться ще сім таких же зупинок, - повідомляє Житомир.інфо.

У теж сайті Житомирської міськради та обслуговуючі його люди про зняття табло порахували потрібним житомирянам нічого не повідомляти.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.