Виконком вирішив не змінювати схему автобусних маршрутів Житомира

Виконком вирішив не змінювати схему автобусних маршрутів Житомира
Члени Житомирського виконкому 6 травня не підтримали зміни в міську автобусну мережу.

Члени виконавчого комітету відзначають, що проект заступника міського голови Євгена Демчика комплексно не вирішує проблеми транспорту міста.

"Відбувається гра і маніпуляція. Транспортна концепція змінюється щомісяця. Нові зміни ми отримали буквально за ніч до засідання. Її вивчити не реально", - сказав член виконкому Дмитро Ткачук.

Євген Демчик не погодився, оскільки вважає, що концепція нехай і частково, але розгрузит центральні вулиці. "Ми переведемо поступово маршрутки з Київської на Котовського. Цим допоможемо ТТУ", - сказав заступник міського голови.

При цьому, на питання, на скільки відсотків змінюється рух, Демчик відповів, що лише на 30%. Крім цього, більшість маршруток і надалі будуть дублювати рух тролейбусів.

До того ж, у свою чергу, керівник ТТУ Олег Таможский попросив включити в концепцію і його відомство, а також запрошувати його на робочу групу виконкому. Тому що проект рішення йому дали тільки сьогодні. Також керівник ЖТТУ запевнив, що в разі зняття маршруток з Київської, тролейбуси готові повністю покрити потребу.

Як повідомляв «Журнал Житомира», раніше на сайті міськради з'явився проект рішення виконавчого комітету, в якому йде мова про нову міської автобусної мережі, що включає 21 маршрут, замість 23.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.