На Житомирщині з поданих 57 тис. заяв на субсидії затвердили трохи більше 40%

На Житомирщині з поданих 57 тис. заяв на субсидії затвердили трохи більше 40%
З 1 травня 2015 року в Україні істотно спрощено порядок призначення субсидій. Тому подавати документи стало ще простіше.

Як розповіли в облдержадміністрації, протягом всього часу на Житомирщині подано 57 236 звернень, з яких - 23 716 (близько 41%) вже отримали підтвердження про нарахування субсидії.

Рішення про призначення (не призначення) субсидії приймається протягом десяти днів після подання заяви та отримання відомостей:
про забезпеченості комунальними послугами, їх вартість;
про склад зареєстрованих у житлових приміщеннях осіб;
про доходи.
Після проведених розрахунків заявнику видається повідомлення про призначення житлової субсидії.

За словами голови ОДА Сергій Машковського, управління праці та соціального захисту населення області буде працювати стільки часу, скільки цього буде потрібно людям, для того, щоб кожна заява була розглянута.

Очікується, що в Житомирській області державну допомогу можуть отримати близько 200 000 домогосподарств. Час подачі документів не обмежується. Також управління праці та соціального захисту населення прогнозує, що головний потік звернень за субсидією почнеться з холодами, і просить усіх бажаючих подавати документи вже зараз.

Якщо у вас виникають питання по оформленню житлових субсидій, звертайтеся на «гарячу лінію» департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації за телефоном: (0412) 24-14-08.

Як повідомляв «Журнал Житомира», на сайті Кабінету міністрів з'явився електронний калькулятор. З його допомогою кожен може самостійно приблизно розрахувати розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.