У Житомирі ввели мораторій на установку Мафів

У Житомирі ввели мораторій на установку Мафів
В Житомирі наклали мораторій на видачу паспортів прив'язок на нові Мафи.

Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення, яким спеціально уповноваженому органу з питань містобудування та архітектури міської ради заборонено приймати і реєструвати заяви для отримання паспортів прив'язок для нових тимчасових споруд.

«Терміни ми не встановлюємо час, щоб врахувати інтереси тих підприємців, чиї Мафи встановлені і працюють законно в Житомирі, і дати їм можливість упорядкувати документацію. Робоча група, створена за розпорядженням міського голови, повинна опрацювати всі питання з представниками малого бізнесу, провести моніторинг існуючих тимчасових споруд та вийти з пропозиціями зміни чинного рішення», - зазначила в. о. голови Житомира Любов Цимбалюк.

Рішенням виконкому внесено зміни в діючий регуляторний акт - рішення міськвиконкому від 18.12.2013 № 611 «Про затвердження комплексної схеми розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Житомира», яким, крім мораторію на видачу паспортів прив'язок на нові Мафи, забороняється розміщення тимчасових споруд у скверах і парках.

Зате допускається розміщення тимчасових споруд з ремонту одягу та годинників в внутрішньоквартальних зонах, а також тимчасові споруди по продажу періодичної преси, питної води, пунктів доочистки питної води, реалізації проїзних квитків без права торгівлі супутніми товарами там, де пішохідна доступність менше 50 метрів від території або фасаду будівлі навчальних закладів.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.