Фірма з Хмельницького має намір побудувати в Житомирі потужну гідроелектростанцію

Фірма з Хмельницького має намір побудувати в Житомирі потужну гідроелектростанцію
Житомирська міська рада збирається дати дозвіл ТОВ «Вільна Енергія» (р. Хмельницький) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення 0,4 га землі для будівництва електростанції.

Відповідний проект рішення сесії Житомирської міської ради опублікований на сайті мерії.

«Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Вільна Енергія» (юридична адреса: м. Хмельницький, пер. Гвардійський, 5) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: пер. 2-ий Кривий, 10-а, площею 0,4000 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (код КВЦПЗ 14.01) та виготовлення детального плану території», - йдеться в проекті рішення сесії.

Крім того, влада Житомира збирається підтримати інвестиційний проект будівництва ГЕС на річці Тетерів, дозволити ТОВ «Вільна Енергія» користуватися житомирської греблею і провести її капітальний ремонт.

«Розглянувши звернення ТОВ «Вільна Енергія» ... підтримати реалізацію інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів р. в Житомирі, укласти з ТОВ «Вільна Енергія» договір встановлення сервітуту на користування гідротехнічною спорудою (гребля), що знаходиться за адресою: м. Житомир, провулок 2-й Кривий, 10а ..., дозволити ТОВ «Вільна Енергія» виконати капітальний ремонт гідротехнічної споруди (гребля) відповідно до проектно-кошторисної документації, розробленої ВАТ «Український головний проектно-розвідувальний та науково-дослідний інститут з меліоративного і водогосподарського будівництва», - йдеться в оприлюдненому на сайті мерії проекті рішення сесії «Про підтримку реалізації інвестиційного проекту будівництва гідроелектростанції на річці Тетерів р. в Житомирі».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.