Виконком виділив понад 1 млн грн на установку в Житомирі 22 камер відеоспостереження

Виконком виділив понад 1 млн грн на установку в Житомирі 22 камер відеоспостереження
В Житомирі триває реалізація міської цільової програми «Безпечне місто». В рамках другого етапу передбачається розширення існуючої системи відеоспостереження.

Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю міської ради.

Відповідно до програми «Безпечне місто» планується встановити 22 стаціонарні вуличні вандалозащищенные IP-камери і підключити їх до системи відеоспостереження. На реалізацію проекту рішенням міської ради виділено 1141,0 тис. грн.

Також другий етап міської системи відеоспостереження передбачає придбання обладнання для забезпечення роботи адміністраторів, збільшення строку зберігання інформації.

Пропозиції щодо участі в реалізації проекту просимо надавати в управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради за адресою: вул. Театральна, 17/20, тел.: (0412) 37-29-32, 37-79-67. Термін подачі - до 17 серпня 2015 року.

Пропозиції щодо реалізації проекту будуть розглянуті робочою групою, рішенням якої буде визначено найкраще.

Нагадаємо, під час реалізації першого етапу програми «Безпечне місто» в системі підключено 31 відеокамеру. Система спостереження впроваджена на базі КП «Міський інформаційний центр». Метою програми є підвищення рівня безпеки громадян міста.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.