Керівник житомирського ТТУ за саботаж отримав догану

Керівник житомирського ТТУ за саботаж отримав догану
Керівництво житомирського ТТУ вводить в оману житомирян, поширюючи інформацію про нерентабельність і стабільну роботу тролейбусного маршруту №5А.

Інформація про стабільну роботу маршруту №5А розміщена на офіційному сайті КП ЖТТУ.

"Адміністрація КП ЖТТУ повідомляє, що незважаючи на нерентабельність маршруту, знімати тролейбуси з лінії ніхто не збирається. Тільки після того, як міська влада ознайомиться з результатами пасажиропотоку на даному маршруті, буде прийматися рішення про доцільність його використання в місті", - йдеться в повідомленні.

Однак, заступник мера Євген Демчик на своїй сторінці у Facebook оприлюднив інформацію, згідно з якою керівництво ЖТТУ, не дочекавшись висновків управління транспорту і зв'язку, самовільно прийняв рішення ліквідувати маршрут №5А, нібито через нерентабельність.

"Останнім часом робота в КП ЖТТУ відкрито саботується керівництвом. Ситуація, що склалася навколо тролейбусного маршруту №5А ("Богунія-Гідропарк") неабияк схвилювала громадськість. У дорученні від 13.07.15 чітко зазначено, що на даному маршруті повинні курсувати машини з інтервалом 15 хв. В. о. начальника Олег Таможский його виконав, але по-своєму. Протягом тижня на лінію виходили 1-2 машини за маршрутом "Панчішна фабрика-Гідропарк", а не "Богунія-Гідропарк" з інтервалом 1,5 години", - написав Демчик.

Також за словами заступника мера, в. о. начальника ЖТТУ Олег Таможский за неузгоджені дії отримав догану.

Як повідомляв «Журнал Житомира», раніше КП ЖТТУ одноосібно в особі в. о. начальника підприємства Олега Таможского, не питаючи думки громадськості, прийняло рішення закрити тролейбусний маршрут №5А "Богунія - Гідропарк". Дане рішення обурило житомирян, які виступили проти закриття нового тролейбусного маршруту.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.