ТТУ Житомира створило «новий» свідомо неприбутковий маршрут тролейбуса

ТТУ Житомира створило «новий» свідомо неприбутковий маршрут тролейбуса
Житомирське ТТУ не робить висновки зі своїх помилок і 8 вересня на відновлений маршрут №9 «Гідропарк-Космонавтів» видрукувало лише 2 тролейбуси.

За словами заступника мера Євгена Демчика, крім розробки нових графіків для маршруту, були встановлені дорожні знаки на зупинках, зокрема, біля обласної лікарні.

«Цей маршрут завжди був зручним для житомирян. У салоні тролейбуса людно, пасажири задоволені. Поки ТТУ по цьому маршруту випускає лише 2 тролейбуси в піковий час. Думаю, найближчим часом ми знайдемо можливість збільшити випуск ще на 2-3 машини», - написав Демчик в Facebook.

Варто додати, що випустивши на лінію всього дві машини КП «ЖТТУ» спочатку робить цей маршут непопулярних і неконкурентними. Нагадаємо, що до закриття маршруту в серпні 2013 року, на лінії так само їздили всього дві машини і люди перш за все скаржились на великий інтервал руху, возникавший через відсутність достатньої кількості тролейбусів.

Як повідомли, раніше в Житомирі запустили тролейбусний маршрут №5-А «Панчішна фабрика - Гідропарк», продовжили тролейбусний маршрут №15, змінили маршрут №4 і створили новий 4-А, з'єднавши Крошню через вулицю Б. Бердичівську з східними мікрорайонами міста.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.