Вартість комунальних послуг в Житомирі невідповідає якості - УНП

Вартість комунальних послуг в Житомирі невідповідає якості - УНП УНП закликає міську владу звернути увагу на невідповідність вартості комунальних послуг та їх якості.

Черговим подорожчанням послуг постачання тепла та гарячої води привітала житомирян з початком нового року Житомирська міська влада. Згідно з рішенням міськвиконкому, цього року житомиряни на третину більше платитимуть за тепло і майже на чверть – за гарячу воду.

Як відзначив голова управи Житомирської обласної організації УНП Едварт ТИЧИНА, «знову в центрі уваги міської влади опинилась не якість надання комунальних послуг, а їх вартість». «Те, що справжнім теплом у квартирах можуть похвалитись далеко не всі, а гарячої води як не було в місті, так, в більшості будинків, і немає, - схоже, міську владу анітрохи не хвилює», - зазначив ТИЧИНА.

«Немає ніяких гарантій, що збільшення грошових надходжень від населення піде на модернізацію підприємств-постачальників комунальних послуг населенню, адже це вже не перше подорожчання, а поліпшень і досі немає», - додав представник УНП.

Источник: http://ztcity.info/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.