Вчасно сплачені квитанції за спожите тепло можуть поповнити арсенал побутової техніки+Відео

Вчасно сплачені квитанції за спожите тепло можуть поповнити арсенал побутової техніки+Відео Вчасно сплачені квитанції за спожите тепло можуть поповнити арсенал побутової техніки. Пилососи, праски та інші предмети домашньої техніки комунальне підприємства «Житомиртеплокомуненрго» розіграли у лотерею серед сумлінних клієнтів. У розіграші брало участь майже 2 тисячі житомирян, частина платників уже отримала виграні подарунки. Про добросовісних щасливчиків дивіться далі...

Пані Катерина зізнається, виграний пилосос у квартирі зайвим не буде, щоправда за словами житомирянки не у призах щастя, головне аби у квартирі було тепло затишно. Жінка зізнається бажання аби батареї у помешканні не були холодними і спонукає розраховуватись за послуги вчасно.

Керівництво підприємства «Житомиртелпокомуненерго» сподівається, що добросовісних клієнтів зацікавлюватимуть не лише призами, якщо свою згоду дасть міськвиконком у силу вступить інша заохочувальна програма.

Поки такі нововведення лише на рівні планів, комунальне підприємство продовжує роздавати призи учасникам розіграшу, які ще не встигли забрати свої нагороди за добросовісну оплату.


Источник: http://tvradiozt.com.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.