Програма з благоустрою міста Житомира

Програма з благоустрою міста Житомира
На співпрацю з житомирськими підприємцями сподіваються розробники Програми благоустрою міста у вирішенні багатьох питань. Зокрема йдеться про облаштування прилеглих територій. Особливу увагу найближчі чотири роки комунальники приділятимуть озелененню міста. Вперше за чверть століття дерева будуть не просто обрізати. До об’єктів озеленення застосовуватимуть комплексний підхід.

Олександр Марцун, начальник, начальник управління комунального господарства міської ради: "Основні об’єкти благоустрою міста були побудовані у кінці сімдесятих років, до олімпіади-80, тому і старіють вони одночасно ."
На обслуговування всіх об’єктів благоустрою міський бюджет має одинадцять мільйонів гривень на реалізацію своїх планів. «Цього, - каже начальник комунального управління, - вистачить лише на утримання та поточний ремонт. А йдеться про капітальні вкладення.» Тож без допомоги меценатів та інвесторів не обійтися.

Міською владою вирішено комплексно підійти до питання озеленення вулиць, а також, вперше за двадцять п’ять років капітально реконструювати кілька об’єктів благоустрою.

Олександр Марцун, начальник, начальник управління комунального господарства міської ради: "Ми маємо в планах в цьому році зробити капітальний ремонт скверу на Змаковій горі. І мова йде про капітальні видатки. Сесія, щодо капітальних видатків ще не відбулася. Йде процес відбору об’єктів і відстоювання необхідності коштів на ці роботи.."

Презентуючи програму з благоустрою міста на засіданні міськ- виконкому, начальник комунального управління зазначив, що через зміни у податковому законодавстві місто поки позбавлено грошей на ремонт доріг. Тим часом на впорядкування чекають сто тридцять п’ять кілометрів вулиць.

Источник: http://tvradiozt.com.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.