У Житомирі продовжують роботу з відновлення тепломереж

У Житомирі продовжують роботу з відновлення тепломереж
Опалювальний сезон завершується, а комунальне підприємство "Житомиртеплокомуненерго" продовжує роботу з відновлення та заміни тепломереж. У Житомирі по вулиці Шевченка ремонтно-відновлювані роботи велися з жовтня.

Не зважаючи на недофінансування сфери, комунальники міста намагаються оперативно та якісно відновити тепломережу вулицями Житомира і навіть застосовувати новітні технології.

Тепломережа по вулиці Шевченка становить близько 200 метрів. І забезпечує теплом чималу кількість будинків. До заміни магісталь працювала близько двадцяти років, і сьогодні комунальне підприємство “Житомиртеплоокомуненерго” завершує роботи з благоустрою. Мешканці , у яких тепло в домівках залежало від цих робіт не постраждали, запевняють працівники “Житомиртеплокомуненерго”.

Володимир Горбик начальник ремонтно-будівельного цеху КП “Житомиртеплокомуненерго”: "Коли були нормальні погодні умови, ми відключали магістраль і за 10-12 годин виконували роботи і подавали тепло нашим жителям."

Нова тепломережа, монтаж якої завершується по вулиці Шевченка, вперше застосовується в Житомирі . Її перевага у внутрішній антикорозійній захисній технології, а теплозбереження відбувається завдяки технології пенополіуритану, що дозволяє економити тепло і не нагрівати як то кажуть землю.


Источник: http://vn.20minut.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.