Містобудівники визначили долю торговельно-розважального центру,

Містобудівники визначили долю торговельно-розважального центру,
Що буде і коли з цієї величезної металоконструкції, яка кілька останніх років височіє на розі вулиці Леніна та площі Соборної? Відповідь на це питання днями дали на засіданні містобудівної ради. По-перше, у споруді розміщуватиметься торговельно-розважальний центр, а по-друге, це незавершене будівництво планують розширити.

Відповідну пропозицію на розгляд містобудівників представили проектанти. Згідно їхніх ескізів, на першому поверсі центру продаватимуть продукти, на другому – промислові товари. Третій поверх міститиме розважальні атракціони для дітей. У цокольному приміщенні розташуються заклади громадського харчування та офіси.

Підземний поверх займатиме автостоянка, яка буде багаторівневою і зможе вміщувати понад півтори сотні автомобілів. У майбутній прибудові облаштують вестибюль і торгові приміщення. Загальна торгова площа споруди становитиме майже 3 тисячі кв.м. Проектанти запропонували оздобити центр у стилі минулих епох, адже він розташовується неподалік історичних споруд міста. Тому його фасад прикрашатимуть карнизи, пілястри та скло. Частину робіт, сказали архітектори, виконають вже цьогоріч.

Інші чотири ескізні пропозиції, котрі були винесені на розгляд ради, також були прийняті містобудівниками за основу. На вулиці Миру, 7 квартиру переобладнають під магазин промислових товарів. Неподалік, на Миру, 4 з’явиться новий стоматологічний кабінет на два робочих місця. Замовнику доведеться погодитись на влаштування недешевого підйомника для людей на візках, тому що зробити у цьому місці пандус неможливо. Це саме запропонували вчинити іншому підприємцю, який також виявив бажання облаштувати стоматкабінет, тільки на Свердлова, 69. А в районі центрального рику, за адресою Ширшова, 3 встановлять торговельний кіоск з легких конструкцій, в якому продаватимуть напівфабрикати.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.