Ремонт доріг Житомирської області завершать до 1 грудня 2011 року

Ремонт доріг Житомирської області завершать до 1 грудня 2011 року
28 вересня відбулося засідання колегії облдержадміністрації, на якому серед іншого розглядався хід виконання розпоряджень голови облдержадміністрації з питань будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг державного значення і доріг комунальної власності за участі начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Василя Сухораби.

Про це портал благоустрою та будівництва ZThata повідомили в управліні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Також до 1 грудня поточного року в повному обсязі ДП «Житомирський облавтодор», райдержадміністраціям та міськвиконкомам мають бути освоєні кошти державної субвенції на ремонт комунальних доріг, а це, нагадуємо 11 мільйонів гривень.

Наразі завершено реконструкцію автомобільної дороги Київ-Чоп на ділянці від кордону із Рівненською областю до м. Житомира загальною вартістю 160 млн. євро, у тому числі введено в експлуатацію дорожні розв’язки в селах Глибочиця та Іванівка Житомирського району, реконструйовано східний та західний в’їзди до м. Житомира.

Водночас ще продовжується реконструкція автомобільної дороги Київ-Ковель, на яку вже освоєно 136,8 млн. грн.

Виконано ремонтно-будівельних робіт на державних дорогах області (крім дороги Київ-Чоп) на 206,3 млн. грн. Завершено в основному ямковий ремонт.

Приведено в належний стан більшість комунальних доріг та вулиць міст, сіл та селищ на суму понад 30 млн. грн. державної субвенції.

Разом з тим не проводиться капітальний ремонт певних доріг державного значення, повільно проводиться робота з ліквідації аварійно-небезпечних ділянок (із 14 ліквідовано лише 2).

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.