У Житомирській області в місцях відпочинку крадуть альтанки й туалети +ФОТО

У Житомирській області в місцях відпочинку крадуть альтанки й туалети +ФОТО
Лісники Житомирщини готуються до Євро-2012 – повідомила портал благоустрою та будівництва ZThata прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Вздовж доріг в лісових масивах області лісівники споруджують рекреаційні комплекси, в яких можна пообідати ти відпочити. Збудовані ошатні альтанки, столи зі зручними лавами, дитячі ігрові майданчики, спеціально облаштовані місця для вогнищ, сміттєзбірники, тощо.

Таких місць для відпочинку держлісфонд області збудував уже понад 30.


У Житомирській області в місцях відпочинку крадуть альтанки й туалети +ФОТО


Відпочивати в таких місцях на узліссі вздовж автомагістралей можуть і жителі області. Лісівники кажуть, що перебування наших громадян в рекреаційних місцях дуже помітне – на їх місці залишаються суцільні смітники. Несвідомі жителі області під час відпочинку руйнують збудовані споруди, розпалюють вогнища прямо на столі, крадуть туалети.


На початку осені майстер лісу Чорнолозького лісництва Бердичівського лісгоспу, здійснюючи обхід ввірених йому лісових кварталів, виявив, що на рекреаційному майданчику неподалік Бердичева біля самісінької об’їзної дороги зникла альтанка. Ймовірно, її завантажили на автомобіль і вивезли. Вартість альтанки становила 3,5 тис. гривень.

«Ми лише нещодавно обладнали цей майданчик – розповідає головний лісничий лісгоспу Григорій Івасюк. - Як же можна так по-варварськи ставитися до того, що зроблено чиїмись руками на благо всіх? Адже ми облаштовуємо такі пункти відпочинку в лісах, щоб громадяни могли відпочити на лоні природи з приємністю для себе та без шкоди для лісу. Тут і альтанки, і столи, і лавки, і дитячі гойдалки, спеціально обладнані місця для вогнища та для сміття. Ми вкладаємо сюди кошти, постійно підтримуємо тут порядок… Чому ж у відповідь таке варварське ставлення?»

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.