Житомирська область на другому місці в Україні за темпами будівельних робіт

Житомирська область на другому місці в Україні за темпами будівельних робіт
За 9 місяців 2011 року підприємства Житомирської області виконали будівельно-монтажних робіт на суму 486,6 млн. грн., що на 45,2% більше відповідного періоду попереднього року. А за темпами будівельних робіт протягом січня-вересня поточного року Житомирщина посіла 2 місце серед регіонів України.

Про це портал нерухомості та будівництва ZThata повідомили у головному управлінні будівництва та архітектури облдержадміністрації

Успішні показники стали можливими завдячуючи політиці Президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів України, направленій на реалізацію регіональних програм будівництва та реконструкції об’єктів соціально-культурного призначення, газифікації населених пунктів області, розвитку житлового будівництва. Вже можна стверджувати, що поточний рік за рівнем фінансування з державного бюджету стане рекордним за останні 4 роки. У 2011 році за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету передбачено 130 млн. грн., а це у 8 разів більше ніж у попередньому.

Завдяки виділенню у минулому році коштів, передбачених на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку, вдалося спрямувати видатки на продовження будівництва соціально-важливих об’єктів з високим ступенем будівельної готовності. Ці об’єкти вже у поточному році готуються до здачі в експлуатацію.

Кабінет Міністрів України вже схвалив пропозиції обласної адміністрації щодо запланованої добудови і введення в експлуатацію довгобудів. Серед них:

- І черга – загальноосвітня середня школа І-ІІІ ст. № 8 на 360 учнів в м. Новоград-Волинський (відкриття відбулося 1 вересня) ;

- друга черга – школа у смт Черняхів;

- перший пусковий комплекс лікувального корпусу Романівської центральної районної лікарні;

- третій пусковий комплекс консультативно-діагностичної поліклініки обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського в м. Житомир;

- центральна районна лікарня у смт Брусилів;

- дитяча музична школа № 1 в м. Житомир;

- інфекційний корпус міської дитячої лікарні в м. Житомир;

- здійснити реконструкцію пологового відділення ТМО м. Новограді-Волинському;

- продовжити реконструкцію середньої загальноосвітньої школи на 780 учнівських місць в смт Першотравенськ Баранівського району.

Також заплановано проведення капітальних ремонтів середніх навчальних закладів, дошкільних установ, електропостачання вуличного освітлення, технічне переоснащення котелень, придбання обладнання і предметів довгострокового користування для галузі освіти, культури, медицини та ін.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.