Житомира немає у списках будівництва близько 10 «Епіцентрів» в Україні у 2012-му

Житомира немає у списках будівництва близько 10 «Епіцентрів» в Україні у 2012-му
Компанія «Епіцентр К» (Київ), що розвиває в Україні мережу однойменних будівельно-господарських гіпермаркетів, планує в 2012 р. інвестувати близько 1,5 млрд. грн у розвиток мережі, тоді як в 2011 р. інвестиції складають близько 1,1 млрд. грн, повідомив гендиректор компанії Петро Михайлишин.

За його словами, наступного року компанія планує відкрити не менше 10 гіпермаркетів, зокрема, в Донецьку та Львові (стануть другими магазинами мережі в цих містах), по одному магазину в Херсоні, Сумах, Білій Церкві (Київська обл.) і у Євпаторії (АРК), а також підшукує ділянку для будівництва сьомого гіпермаркету в Києві.

«При відкритті гіпермаркетів в Херсоні і Сумах ми закриємо майже всі обласні центри України. За сприятливих обставин, ми можемо відкрити у Львові та Донецьку ще й по третьому магазину. Паралельно ми будемо розвиватися в менш великих містах, таких як Стрий, Горлівка, Краматорськ, Феодосія», - додав він.

Крім того, П. Михайлишин повідомив, що «Епіцентр К» планує освоювати ринки ряду країн СНД, а також європейських країн.

«У планах розвитку компанії на 2012 і наступні роки - вихід на ринки деяких країн СНД, імовірно Росії чи Білорусі, Казахстану, Грузії чи Молдови, а також європейські ринки - Іспанії, Італії, де нас пов'язує плідна співпраця з товаровиробниками, бізнес-партнерами та де проживає багато наших співгромадян », - сказав він.

Гендиректор компанії також повідомив, що до кінця поточного року компанія планує відкрити ще три гіпермаркети: у Маріуполі (16 грудня), Сімферополі (24 грудня) та Луганську (31 грудня).

Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр» станом на 12 грудня об'єднувала 33 торгових об'єктів в Києві, у Львові, Полтаві, Одесі, Чернівцях, Харкові, Івано-Франківську, Дніпропетровську, Луганську, Хмельницькому, Миколаєві, Кривому Розі (Дніпропетровська обл.), Тернополі, Черкасах, Ужгороді, Рівному, Донецьку, Запоріжжі, Луцьку, Вінниці, Кіровограді, Макіївці (Донецька обл.), Мукачево (Закарпатська обл.), Кам'янці-Подільському (Хмельницька обл.), Чернігові, Севастополі.

Як бачимо, у даному матеріалі від building.ua про будівництво у Житомирі не повідомляється ні слова.

My Нагадаємо, що житомирський губернатор Сергій Рижук намагався завести «Епіцентр» у Житомир, як «потужного інвестора та роботодавця». У вересні Рижук заявляв про будівництво торгівельного центру на території яблуневого садку по вулиці Вітрука.

Громада міста виступила проти такого будівництва на цій території, а депутати Житомирської міської ради не підтримали рішення, про продаж даної земельної ділянки на аукціоні. Тоді Рижук погрожував депутатам, що їм буде не переливки.

24 жовтня під стінами житомирської мерії був мітинг, адже цього дня проходило засідання другої частини 7-ї сесії житомирської міської ради, на якому мало розглядатися питання «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 5,3882 га за адресою вул. Корольова , 39 м. Житомира».

О 10-й годині розпочалось друге пленарне засідання сьомою сесією Житомирської міською ради. Головуючий – Володимир Дебой оголосив що пропонує зняти з розгляду це питання «до відповідного глибоко вивчення та надання відповідними службами нам усіх матеріалів».

Під відповідними службами малася на увазі прокуратура. На цьому поки все затихло.

Источник: building.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.