У 45 тисяч гривень обійдеться Житомирщині розробка проекту пам’ятника Кременицькому

У 45 тисяч гривень обійдеться Житомирщині розробка проекту пам’ятника Кременицькому
Житомирська обласна рада планує виділити з обласного бюджету 45 600 грн. на розробку проектно-кошторисної документації на встановлення пам’ятника Кременицькому В.О.

Відповідний проект рішення Житомирської обласної ради розміщено на її офіційному сайті.

Генеральним проектувальником буде комунальне підприємство «Облархпроект» Житомирської обласної ради. Пам’ятник планують розмістити за на Новому Бульварі, 3.

Про розробку проектно-кошторисної документації на встановлення пам’ятника Кременицькому В.О.




25 січня 2012

Проект


Україна
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА РАДА
РІШЕННЯ

Дев’ята сесія VI скликання
від №


Про розробку проектно-кошторисної
документації на встановлення
пам’ятника Кременицькому В.О.

З метою вшанування пам’яті видатного державного діяча, активного учасника партизанського руху в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, депутата Верховної Ради УРСР дев’яти скликань, колишнього голови Житомирського облвиконкому у 1955-1982 роках Кременицького Віктора Олександровича, враховуючи результати відкритого конкурсу на кращу концептуальну ідею створення пам’ятника Кременецькому В.О., затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 10.01.11 №2 «Про організацію відкритого конкурсу на кращу концептуальну ідею пам’ятника Кременицькому В.О.», рекомендації постійних комісій з питань бюджету і комунальної власності від , з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу від , обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити комунальне підприємство «Облархпроект» Житомирської обласної ради генеральним проектувальником з будівництва пам’ятника Кременицькому В.О. за адресою: м. Житомир, Бульвар Новий, 3.

2. КП «Облархпроект» Житомирської обласної ради залучити до проектної роботи творчу групу архітекторів та переможця конкурсу.

3. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації фінансування витрат з розробки проектно-кошторисної документації на встановлення пам’ятника Кременицькому В.О. в сумі 45 600 грн. здійснити за рахунок коштів обласного бюджету.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності та середнього і малого бізнесу.



Голова ради
Й.А. Запаловський

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.