Влада Житомирської області передумала будувати басейни?

Влада Житомирської області передумала будувати басейни?
- Гроші на будівництво двох нових басейнів на Житомирщині ще ніхто не виділяв. Басейни мали з’явитися у Житомирі та Новоград-Волинському. Їх мали звести вже у цьому році, - розповів голова Федерації плавання Житомирщини Микола Крук.

«Чому з держбюджету не виділяють грошей на басейни, мені не відомо. Всі документи, які від нас вимагали у Кабміні, ми вже подали. Тепер чекаємо відповіді від Мінфіну»,- сказав Крук.

Ці два об’єкти мають бути профінансовані з держбюджету. На будівництво потрібно виділити 60 мільйонів гривень.

У Житомирі зараз підшуковують місце для розміщення спортивної споруди. Спортсмен не виключає, що басейн можуть збудувати на території стадіону «Спартак». Також він може з’явитися на вулиці Коростишівській у напрямку київської траси.

Нагадаємо, на початку 2012 року на офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації опублікований чималий перелік обіцянок, які обласна влада планує втілити у життя продовж 2012 року. Прес-служба ЖОДА назвала це "Анонс добрих справ на Житомирщині у 2012 році".

"До проекту Державної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки включено будівництво за кошти державного бюджету трьох плавальних басейнів, під які міськими радами вже виділені земельні ділянки. На даний час вирішується питання включення додатково четвертого басейну. Обсяг державних коштів на будівництво одного басейну складає близько 30 млн. грн. За рахунок місцевого бюджету здійснюється підведення комунікацій та підготовка проекту." - зазначалось у цьому анонсі

У Житомирі «Авангард», що у парку культури та відпочинку, це - єдиний басейн, придатний для тренування професійних спортсменів.

Але, цей басейн незабаром закривають на ремонт. У «Авангарді» спустять воду на ціле літо, щоб відремонтувати аварійний дах.

З бюджету області на ремонт даху було виділено 840 тисяч гривень.

Источник: www.1.zt.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.