Розпочато тендер на реконструкцію «Ракушки» у парку ім.Ю.Гагаріна. ФОТО

Розпочато тендер на реконструкцію «Ракушки» у парку ім.Ю.Гагаріна. ФОТО
Влада Житомира оголосила тендер на реконструкцію «Ракушки» та ремонт туалету в парку ім.Ю.Гагаріна.

28 травня КП «Парк культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна» Житомирської міськради оголосив тендер на реконструкцію літнього театру «Ракушка».

Відповідно до тендерної документації, яка є в розпорядженні Житомир.info, від існуючої в нинішньому вигляді літньої естради майже нічого не залишиться. Крім того, що над «Ракушкою» з'явиться дах, буде замінено все, починаючи від тротуарної плитки, лавок, ліхтарів і закінчуючи установкою нової сантехніки, приладів для обігріву приміщення та підігріву води.

Згідно з технічним завданням, яке займає більше 30 сторінок, також для літньої естради у групи компаній «Пріоритет» (м.Київ) закуплять меблі: 7 обертових крісел «Сеньйор GTS», 26 шаф, диван і софу.

В цей же день, 28 травня, на офіційному порталі державних закупівель з'явилася інформація про два тендерах управління культури Житомирської міськради. До кінця червня будуть визначені переможці відкритих торгів на проведення за гроші міського бюджету робіт по ремонту туалету біля танцмайданчика у парку і на будівництво протиерозійних, протизсувних і протиобвальних споруд для запобігання знищення та пошкодження об'єкта природозаповідного фонду - парку, пам'ятки садово-паркового мистецтва «Парк культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна ».

Розпочато тендер на реконструкцію «Ракушки» у парку ім.Ю.Гагаріна. ФОТО


Як повідомляв портал ZThata, з державного бюджету виділено 5 млн. 953 тис. 422 грн. на реконструкцію літнього театру «Ракушка» в житомирському міському парку. На прес-конференції мер Володимир Дебой показав проект майбутньої «Ракушки» і повідомив, що реконструкція передбачає співфінансування, тобто з місцевого бюджету потрібно виділити ще близько 1,5 млн.грн.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.