Будівельні компанії Житомирщини зазнали 15 мільйонів гривень збитку у 2009 році

Будівельні компанії Житомирщини зазнали 15 мільйонів гривень збитку у 2009 роціЯк повідомили в Головному управлінні статистики, результатом діяльності суб’єктів господарювання області за січень-жовтень 2009 року став збиток у сумі 184 мільйони гривень проти 340 мільйонів прибутку у минулому році.

Це спричинено, переважно, функціонуванням сфери операцій з нерухомим майном, де отримано майже 164 мільйони гривень збитку та погіршенням роботи промислових підприємств, які в 14 разів зменшили свій прибуток. Проте саме в промисловості сформовано найвищий позитивний фінансовий результат.

Значно ускладнився фінансовий стан будівельних та торговельних організацій, де, на відміну від торішніх прибутків, одержано понад 15 та 20 мільйонів гривень збитку відповідно. Наростили збитки і транспортні підприємства.

Ефективною залишаться діяльність лісового господарства. Покращання ситуації відбулось в освіті, охороні здоров’я та у сфері надання послуг.

В цілому по області прибутково спрацювали 53 відсотки суб’єктів господарювання з результатом понад 417 мільйонів гривень.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.