У Житомирі компанія «Фаворит» завершує будівництво 5-поверхового будинку і закладає фундамент 7-поверхового

У Житомирі компанія «Фаворит» завершує будівництво 5-поверхового будинку і закладає фундамент 7-поверхового
У Житомирі на перехресті вулиць Вітрука-Бородія завершується будівництво двох 5-поверхових будинків житлового комплексу «Фаворит».

Як повідомив Житомир.info голова ради директорів компанії «Фаворит» Борислав Розенблат, урочисте відкриття новобудов відбудеться в жовтні, але вже сьогодні готується майданчик для будівництва наступних будинків житлового комплексу.

«Як і планували, ми в жовтні 2012 року здаємо в експлуатацію перші два будинки майбутнього житлового комплексу« Фаворит ». На сьогоднішній день залишаються непроданими кілька десятків квартир з 112, але ми вже готуємо майданчик для нових будинків - три 7-поверхові і 9-поверховий будинок. Наші покупці переконалися, що в Житомирі можуть будувати якісне, сучасне житло відносно швидко і без передоплати, не «витягуючи» гроші в майбутніх мешканців », - розповів Борислав Розенблат.

Крім одно-і двокімнатних квартир, в житлових будинках компанії «Фаворит» є 2-рівневі трикімнатні квартири. Будинки побудовані з урахуванням сучасних енергозберігаючих технологій, у всіх квартирах є автономне опалення, система теплої підлоги в санвузлі та броньовані двері. Будівельна концепція компанії «Фаворит» - щоб люди не робили ремонт після того як купили квартиру. При укладанні договорів компанія враховує побажання покупців, аж до розміщення розеток у кімнатах. Квартири здаються або «під ключ», або з фінішним ремонтом, коли покупцеві залишається лише наклеїти свої шпалери, покласти на підлогу ламінат, плитку або паркет і побілити остаточно стелі.

Нагадаємо, що два 56-квартирних будинки житлового комплексу «Фаворит» включені до державної програми «Доступне житло», яка дозволяє купувати квартири в кредит під 3% річних.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.