В розважальному комплексі "ФОК" розпочато будівництво футбольного залу

В розважальному комплексі "ФОК" розпочато будівництво футбольного залу
Житомирський спортивний клуб «Візаж», лідер чемпіонату Житомира з футзалу, має намір побудувати свій спортивний комплекс.

Новий футбольний зал на 400 глядачів буде розташована на першому поверсі розважального комплексу ФОК. Раніше там був льодовий каток.

Президентом клубу «Візаж» та власником спорткомплексу ФОК є депутат Житомирської міської ради Сергій Сухомлин, у сфері впливу якого також виробник пластикових вікон фірма «Візаж», кінотеатр Україна, суші-бар "Сушія" і ресторан 12 стільців.

Варто відзначити, що в цьому році СК «Візаж» прийняв рішення не брати участь у Чемпіонаті України з футзалу сезону 2012-2013рр. За словами тренера команди Віталія Лясковського, причиною такого рішення стала економія коштів для добудови власного спортивного майданчика.

 - У цьому році спортивний клуб «Візаж» не візьме участь в першій лізі чемпіонату України з футзалу у зв'язку з тим, що клуб вирішив добудувати свій спортивний комплекс, де вже в наступному сезоні ми зможемо грати домашні матчі чемпіонату України і не тільки їх. Зал буде розташований на першому поверсі розважального комплексу ФОК, де раніше був каток. Там буде якісне покриття європейського рівня, хороше освітлення, сидячі місця на 300-400 чоловік. Роботи з будівництва вже почалися, - розповів Лясковський.

Нагадаємо, в минулому році СК «Візаж» дебютував у першій лізі чемпіонату України з футзалу. Тоді житомиряни посіли четверте місце з дев'яти команд в групі А.

 - Основне завдання команди в цьому році - підготовка до чемпіонату України. Зрозуміло, що завдання виграти чемпіонат міста залишається. Нашими основними суперниками, як і в минулому році, залишаться ІнБев, Авангард. Не можна випускати в цьому році «ДАФН-Кофеджіо». Так що боротьба буде не менш запеклою, ніж в минулий сезон, - розповідає Віталій Лясковський.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.