Спортивно-оздоровча база для працівників НБУ з'явиться в Житомирській області

Спортивно-оздоровча база для працівників НБУ з'явиться в Житомирській області
На 9 гектарах у Житомирській області побудують ще одну базу відпочинку для Національного банку.

Архітектурно-будівельна компанія «Югма» обрана проектувальником спортивно-оздоровчої бази Національного банку України в селі Ворсівка Малинського району Житомирської області, повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовником торгів виступила Фабрика банкнотного паперу НБУ.

Архітектурно-будівельна компанія обрана за процедурою закупівлі в одного учасника у зв'язку з тим, що до цього виграла відповідний архітектурний конкурс. Кінцевий термін складання договору на суму 1,401 млн. грн. закінчився у вівторок, 27 листопада.

На сайті компанії «Югма» вже приведений проект бази, яка буде побудована на ділянці площею 9,17 га. При цьому загальна площа проектування складає 3 тис. кв. м.

Раніше Національний банк на суму 2,2 млн. грн. закупив меблі та предмети інтер'єру для бази відпочинку в Івано-Франківській області, яка будується з 2010 року. Спочатку вартість була оцінена в 30,66 млн. грн., Ще 6 млн.грн. коштували проектні роботи. Однак у серпні цього року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн. грн.: На установку джакузі, барбекю, камінів, устаткування панорамного ліфта, на виконання інших робіт.

Спортивно-оздоровча база для працівників НБУ з'явиться в Житомирській області

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.