У міській раді вирішили забрати у АТБ ділянку на Київській, але поки що депутати не проголосували за це

У міській раді вирішили забрати у АТБ ділянку на Київській, але поки що депутати не проголосували за це
Голова тимчасової контрольної комісії, що вивчала законність будівництва супермаркету «АТБ» на перехресті вулиць Київської та Театральної, Олег Горай під час сесії Житомирської міської ради оголосив про результати роботи комісії.

Питання розглядалося в пункті «Різне» порядку денного, передає прес-служба міської ради. Активісти просили про розгляд цього питання ще на початку сесії, коли у залі був кворум. Натомість почули від депутатів звинувачення у свій бік.

«Серед напрацювань тимчасової комісії на розгляд депутатів виноситься питання про повернення ділянки, на якій проходить будівництво супермаркету «АТБ» до комунальної власності міста у судовому порядку. Можливі підстави: нецільове використання земельної ділянки; виявлені порушення законодавства при виготовленні технічної документації», – зазначив голова комісії Олег Горай.

Комісія також передбачила, що інформація про осіб, які могли бути причетними до видачі незаконних документів, може бути відправлена на перевірку до прокуратури.

Втім, затвердження напрацювань тимчасової контрольної комісії, яка вивчала законність будівництва супермаркету «АТБ» на перехресті вулиць Київської та Театральної не відбулося через відсутність кворуму у сесійній залі.

Нагадаємо, що на початку сесії виник конфлікт між депутатами та активістами. Зокрема, активісти просили винести питання на сесію, але у відповідь депутати назвали їх піарниками.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.