В Житомирській області Верховна Рада збільшила територію міста

В Житомирській області Верховна Рада збільшила територію міста
17 червня Верховна Рада України проголосувала за зміну меж міста Новоград-Волинський у Житомирській області. За дану постанову проголосували 267 депутатів.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради України.

«Змінити межі міста Новоград-Волинський та Новоград-Волинського району Житомирської області, збільшивши територію міста на 609,54 гектара земель, у тому числі за рахунок 11,37 гектара земель, що перебувають у віданні Майстривского сільської ради, 52,75 гектара земель - Натальевского сільської ради, 201,13 гектара земель - Новоромановского сільської ради, 248,20 гектара земель - Сусливского сільської ради та 96,09 гектара земель - Чижевського сільської ради Новоград-Волинського району, та затвердити територію міста Новоград-Волинський загальною площею 3276,54 гектара і територію Новоград-Волинського району загальною площею 209224,96 гектара », - йдеться у відповідній постанові.

Межі міста Новоград-Волинський та відповідні межі Новоград-Волинського району Житомирської області встановили згідно з додатком, який також опублікований на сайті Верховної Ради, - повідомляє Житомир.info

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.