«Інтергал-Буд» спростував інформацію про незаконне будівництво на Старому Бульварі в Житомирі

«Інтергал-Буд» спростував інформацію про незаконне будівництво на Старому Бульварі в Житомирі
Компанія «Інтергал-Буд» офіційно спростувала інформацію про те, що будівництво восьмиповерхового житлового будинку на Старому Бульварі в Житомирі незаконно.

Про це «Журналу Житомира» сьогодні заявила Софія Ковч, маркетолог компанії Інтеграл-Буд.

Нагадаємо, виконком Житомирської міськради відмовився вносити зміни в договір купівлі-продажу, який стосується будівництва житлових будинків на Старому бульварі. Таке рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету 19 листопада.

Однак Софія Ковч стверджує, посилаючись на офіційний сайт Житомирської міськради, що 19.11.2014 членами виконкому були розглянуті проекти рішень «Про погодження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2015 рік», а не «Про погодження внесення змін в договір купівлі-продажу».

Тоді, на засіданні в.о. мера міста, секретар міської ради Любов Цимбалюк заявляла, що якщо там будуть побудовані всі будинки - то житомиряни залишаться без єдиного парку в Житомирі.

У відповідь, Софія Ковч запевняє, що будівництво відбувається за межами паркової зони, про що свідчать всі необхідні документи.

Крім того, за даними візуального обстеження будівельних конструкцій незавершеного будівництва гастрольного театру був зроблений висновок про те, що загальний стан обстежених конструкцій аварийны, у зв'язку з чим об'єкт незавершеного будівництва був демонтований.

Щодо заяви члена виконкому Юлії Демчук про те, що приміщення театру купувалося для добудови гастрольного театру, а не для житлової забудови Інтергал-Буд наводить дані про те, що: в договорі купівлі-продажу об'єкта незавершеного будівництва (а саме - гастрольного театру) від 03.11 2004 зазначено можливе перепрофілювання первісного призначення об'єкта.

- Враховуючи те, що будівництво багатоквартирного, двосекційного житлового будинку за адресою вул. Бульвар Старий, 14 р. Житомирі абсолютно законне, його планується успішно завершити в першому кварталі 2015 року, - заявила Софія Ковч.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.