В Житомирской области выросли объемы строительства жилья

В Житомирской области выросли объемы строительства жилья
Згідно з даними обласної служби статистики індекс будівельної продукції порівняно з 2013 роком склав 82,3%. Всього за рік виконано робіт на суму понад півмільярда гривень.

Із загального обсягу на будівництво житла припадає лише 11%.

У той же час, у цьому напрямку є тенденція до зростання, - наводить цифри начальник головного управління статистики у Житомирській області Галина Пашинська: "На будівництві житла досягнуто приріст до попереднього року в 1,4 рази, а нежитлових та інженерних споруд - зниження на 34% і 11 % відповідно. У структурі виконаних робіт переважає нове будівництво та реконструкція - 62% загального обсягу, капітальний ремонт становить 29%, поточний - 9% усіх робіт".

Найбільші обсяги робіт в минулому році забезпечили будівельники Житомира - майже три чверті від загальної маси (73%). Незначні показники мають: Коростень - 6%, Житомирський район - 4%, Бердичів і Володар-Волинський район - майже по 2%.

Як раніше повідомляв «Журнал Житомира», згідно з даними регіональних управлінь статистики Житомир показав найгірший результат за темпами будівництва і здачі в експлуатацію житла.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.