ЖК «Набережний квартал» - альтернатива депозитам

ЖК «Набережний квартал» - альтернатива депозитам
Нестабільна економічна ситуація в країні змушує людей шукати способи збереження капіталу. Так все частіше альтернативою банківським депозитам стають інвестиції в нерухомість. Як показує практика, інвестиції в нерухомість стають навіть популярніше за банківські депозити. Інвестувати в нерухомість в середньо- та довгостроковій перспективі як і раніше вигідно. За умови вкладення коштів в об'єкт на ранніх стадіях будівництва і подальшого продажу квартири на етапі введення в експлуатацію, окупність інвестицій може досягти, за оцінками експертів галузі, 30-50%!

Які переваги від інвестицій у нерухомість під час кризи?
Багато будівельних компаній, не пов'язані з банківською діяльністю, менш чутливі до подій, які переживає країна і економіка. У більшості випадків такі компанії працюють безпосередньо з фізичними особами-покупцями квартир, які постачають їх готівковими коштами для ведення будівництва.
Будівельні компанії більш лояльні у договірних відносинах і, у випадку коли інвестор не може якийсь час вносити гроші за квадратні метри, - вони йдуть йому на поступки. Звичайно ж, такі поступки не можуть бути в збиток безпосередньо будівельній діяльності компанії та невиконання обов'язків перед усіма інвесторами. В основному, це робиться за рахунок прибутку будівельної компанії.

Як вибрати підходящий об'єкт для інвестування? Вибирайте об'єкт не тільки виходячи з "сухих" фінансових характеристик. Вибирайте квартиру "як для себе". У разі продажу нерухомості вона буде більш затребувана і ліквідна, якщо окрім самого будинку поруч буде розвинена інфраструктура, хороша транспортна розв'язка, місця для відпочинку, вдале співвідношення ціни і якості будівництва.

Якщо ваш вибір припав на ЖК «Набережний квартал» у Житомирі - можете сміливо інвестувати, тому що даний об'єкт відповідає більшості вимог, які роблять їх найменш ризикованими для інвестування і найбільш затребуваними серед покупців

Сьогодні на об'єкті є ще доступні квартири. Тому поспішіть і ми сподіваємося, що покупка квартири в Житомирі в ЖК «Набережний квартал» стане надійним капіталовкладенням!

тел.: (067) 67-44-550
м. Житомир, вул. Бородія, 50а
http://nkvartal.zt.ua/
Детальніше про хід будівництва дізнайтесь на форумі

ЖК «Набережний квартал» - альтернатива депозитам


ЖК «Набережний квартал» - альтернатива депозитам

Источник: ЖК «Набережний квартал» в Житомирі

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.