Влада створила робочу групу для вирішення питання ремонту центрального стадіону Житомира

Влада створила робочу групу для вирішення питання ремонту центрального стадіону Житомира
Обласна влада створила робочу групу, яка вивчатиме питання проведення ремонтних робіт на центральному стадіоні в Житомирі.

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Житомирської обласної ради.

«У відповідності зі статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та виписки з протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету і комунальної власності від 13.03.2015 №53 утворити робочу групу для вивчення питання про проведення ремонтних робіт центрального стадіону, який знаходиться на балансі Житомирської спеціалізованої дитячої юнацької школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради», - йдеться в документі.

У складі робочої групи 10 осіб, серед яких п'ятеро - депутати облради.

Робоча група повинна вивчити питання щодо цільового використання коштів з обласного бюджету на проведення реконструкції західної трибуни центрального стадіону та надати пропозиції щодо проведення реконструкції гідроізоляційних робіт манежі центрального стадіону до 6 квітня 2015 року.

Як повідомляв «Журнал Житомира», оновлений легкоатлетичний манеж на центральному стадіоні Житомира відкрили в грудні 2013 року. Раніше також повідомлялося, щоб убезпечити відремонтований легкоатлетичний манеж Центрального стадіону від протікань і руйнування потрібно зробити ремонт трибуни, який обійдеться обласному бюджету в 3 млн. грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.