Жителі села під Житомиром стурбовані будівництвом комплексу «Чудодієво»

Жителі села під Житомиром стурбовані будівництвом комплексу «Чудодієво»
Жителі с. Вышполь Черняхоского району, стурбовані початком будівельних робіт на землях сільськогосподарського призначення неподалік бази відпочинку «Чудодієво».

Про це повідомляє прес-служба обласної екологічної інспекції.

7 серпня державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища спільно з громадськістю здійснено виїзд на території Зороковского сільської ради з метою встановлення законності проведення зазначених будівельних робіт (складування грунтосуміші).

Під час проведення обстеження вищезазначеної земельної ділянки виявлено вантажний автомобіль «КрАЗ», який здійснював розвантаження грунтосуміші на землях сільськогосподарського призначення поруч з базою відпочинку «Пчеландія». На території бази відпочинку здійснюється будівництво штучної водойми, з якої вивозиться грунтосуміш.

Пізніше до державним інспекторам прибутку особи, які представилися уповноваженими працівниками користувача земельної ділянки, і повідомили про те, що зазначена земельна ділянка знаходиться в користуванні СФГ «Пчеландія». Однак, правовстановлюючих документів, що засвідчують законність використання земельної ділянки під час перевірки не надали.

Для встановлення і підтвердження фактів законності використання земель, а також з'ясування інших обставин, інспектори з охорони навколишнього природного середовища викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала цей факт з подальшим внесенням до єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.