З початку року в Житомирі здані в експлуатацію 3 багатоповерхівки

З початку року в Житомирі здані в експлуатацію 3 багатоповерхівки
У січні-червні поточного року в Житомирі прийнято в експлуатацію 3 багатоповерхових і 29 індивідуальних житлових будинків загальною площею 25 тис. м2, що становить 54% обласного обсягу.

Як повідомили в головному управлінні статистики в Житомирській області, порівняно з відповідним періодом минулого року, в цьому році побудовано в 2,2 рази більше житла.

Також, зданий в експлуатацію кардіологічний центр обласної лікарні на 21 ліжко-місце та стоматологічний кабінет на 10 відвідувань в зміну.

Крім цього, прийняті в експлуатацію цеху по виробництву будівельних матеріалів з пластмас і металевих виробів.

Варто додати, що минулого місяця ТОВ "Будівельна компанія "Євробуд" з Черкас виграла тендер на будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул. Народицької, 20 у Житомирі (на території Олиевского сільської ради Житомирського району). Замовником будівництва є Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

Тоді до відкритих торгів допустили двох учасників - харківський «Машстройсервис», який був готовий побудувати 60-ти квартирний 12-поверховий будинок з приміщеннями громадського призначення за 36,5 млн грн, і черкаський «Євробуд», який запропонував нижчу ціну - 31,6 млн. грн.

В результаті переможцем тендеру став «Євробуд», який повинен здати 12-поверховий будинок в експлуатацію до 1 червня 2016 року.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.