У столиці - дорожчають, а в Україні дешевшають квартири

У столиці - дорожчають, а в Україні дешевшають квартири
За минулий тиждень середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку Україна продемонструвала зниження. У той же час, столична нерухомість дешевшати не поспішає. Київські квартири за аналогічний період зросли в ціні.

У столиці подорожчання «вторинки» склало 0,16% ($ 3). Один квадратний метр за тиждень подорожчав до $ 1833, повідомили в консалтинговій компанії SV Development.

При цьому найбільш бюджетні квартири пропонувалися в Дарницькому районі з середнім показником $ 1408 за кв. м. Найвищою у столиці виявилася редней ціна продажу виявилася в Печерському районі - $ 2941 за кв. м.

Вторинний ринок нерухомості інших великих міст України порадував незначним зниженням середньої вартості квадратного метра на $ 1: в Харкові (до $ 1034 за кв. М), у Львові (до $ 1443 за кв. М), в Одесі (до $ 1459 за кв. М). У Донецьку ціна на квартири знизилася на $ 3 до $ 1162 за кв. м. Вартість житла на вторинному ринку Дніпропетровська стабілізувалася, середня ціна квартир залишилася на рівні $ 1154 за кв. м.

Источник: http://dom.ria.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.