Антимонопольний комітет взявся за зажерливих українських готельєрів

Антимонопольний комітет взявся за зажерливих українських готельєрів
Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпочав перевірки українських готелів щодо необгрунтовано високих цін на проживання для гостей майбутнього Євро-2012.

Про це під час прес-конференції в Києві повідомив голова Всеукраїнської асоціації туроператорів та директор компанії «Гамалія» Ігор Голубаха. За його словами, АМКУ вивчає готельний ринок на предмет економічного обґрунтування цін і ринкових механізмів ціноутворення. «Мова йде про ті готелі, які підняли ціни більше, ніж на 200%», – проінформував фахівець туризму. Пан Голубаха додав, що в переліку готелів значаться, зокрема, і київські об’єкти.

«У зв’язку з наявністю інформації про підвищення цін на готельні послуги в містах, задіяних у підготовці та проведенні в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, АМКУ почав дослідження зазначеного ринку в Києві, Донецьку, Харкові та Львові», – прокоментували в свою чергу в прес-службі комітету.

Нагадаємо, на переконання Віце-прем’єр-міністра – Міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова, для гостей майбутнього чемпіонату місця для проживання будуть доступні за помірними цінами. Відповідні пропозиції сформують до кінця квітня. «Ми завершуємо підписання договору з однією із бюджетних авіакомпаній щодо доступу на український ринок. І тепер усі вболівальники зможуть підрахувати, скільки їм коштуватиме переліт в обидві сторони на кожен матч чемпіонату і вартість проживання в готелях. Ця сума буде на користь авіації. Думаю, з цього моменту ціни на готелі повинні різко піти донизу», – акцентував Борис Колесніков під час спілкування з британськими журналістами.

Источник: УНН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.