Оренда з правом викупу, чутки чи реальність

Оренда з правом викупу, чутки чи реальність
Як багатьом відомо, нещодавно почала працювати програма оренди з відповідним правом викупу під 3%. Як вже стало відомо, вона точно буде в попиті. Її розробка відбувалася під контролем Державної іпотечної установи. Передається, що подібна думка була висловлена ​​главою комітету зі статистики та аналітики Ліги експертів України Андрієм Гусельникова на відповідній прес-конференції. За його словами, оренда з правом викупу точно буде в попиті. Після придбання такої нерухомості першим ділом варто замінити всі електромережі, телефонні дроти на нові. З цим вам допоможе електромонтажна організація, яка здатна взяти на себе повний обсяг робіт.

Він аргументував свою думку тим, що всі щомісячні платежі по програмі, які для київської квартири будуть встановлені в 50 квадратних метрів, повинні скласти 2600 гривень. Що стосується обласних центрів, то тут вартість коливатиметься близько 1 500 гривень.

Відповідно за представленими даними, вартість оренди однієї двокімнатної квартири площею 50 квадратних метрів має стартувати в столиці від 3 900 гривень, в той час як у Львові від 2 000 гривень і в Одесі від 2900 гривень. Також повідомляється, що вся програма оренди житла з подальшим правом викупу пройшла відповідне погодження усіх зацікавлених відомств і міністерств. На даний момент вона перебуває на розгляді в Міністерстві фінансів. Надалі очікується її розгляд в Кабінеті Міністрів. Програма оренди з правом подальшого викупу передбачає внесення щомісячної оплати оренди в розмірі 3% від усієї вартості житла впродовж п'ятнадцяти років. Ніякого першого внеску вносить не потрібно, в той час як процентна ставка і вартість житла буде фіксованою під час всього терміну виплати грошей.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.