Усього за одну ніч ще 50 депутатів захотіли безкоштовних квартир

Усього за одну ніч ще 50 депутатів захотіли безкоштовних квартир
Парламент сьомого скликання точно не запрацює до того часу, поки не відбудеться розселення безпосередньо іногородніх депутатів. Варто відзначити, що багато іногородніх народних депутатів все також продовжують звертатися з відповідним проханням з приводу розселення і поселення на території Києва народних обранців.

Спочатку в Партії регіонів було повідомлено про те, що для початку здійснення власної роботи сьомого скликання Верховної Ради України важливо правильно розселити всіх іногородніх депутатів. Політики зазначають, що на даний момент є такі депутати ще шостого скликання парламенту, які змогли стати депутатами сьомого скликання і одночасно почати проживання в готелях та службових квартирах. Крім цього, є деякі новообрані депутати, яким просто ніде жити. Відповідно за зразковими підрахунками на сьогоднішній день, близько 238 готельних номерів просто необхідно для того, щоб розселити усіх народних депутатів. Варто відзначити, що постійні квартири для депутатів парламенту так і не надає.

Також важливо нагадати про те, що головою підгрупи, яка займається питаннями розселення депутатів, є саме представник Комуністичної партії. Ще кілька днів тому, коли як раз і здійснювалося створення даної підгрупи, депутати з усіма питаннями розселення зверталися саме сюди.

Деякі політики стали звертати увагу на те, що лідери партій заявляють про те, що деякі депутати просто відмовляються від власного житла. В цей же час вони звертаються з проханням поселення. Подібна ситуація є не зовсім зрозумілою. 28 листопада повідомлялося про те, що в загальній складності було подано 180 офіційних заявок від депутатів на розселення, при цьому, все для розселення в уряду є тільки 80 місць. Варто також відзначити, що лідер партії УДАР Віталій Кличко офіційно заявив про те, що жоден з його однопартійців обраних до парламенту не звертався з відповідною заявою і ніколи точно не звернеться з принципу.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.