ТОП-10 найдешевших будинків в Україні: будинок та землю продають за 1000 доларів

ТОП-10 найдешевших будинків в Україні: будинок та землю продають за 1000 доларів
В Україні існує неймовірно дешева нерухомість. Купити будинок та хороший шматок землі в країні можна просто за смішні гроші. Але для цього потрібно відмовитися від деяких радощів цивілізації.

Десяте місце в хіт-параді найдешевшої нерухомості, складеного за даними сайту приватних оголошень Slando, посідає будинок у селі Велика Виска Кіровоградської області, за 35 кілометрів від облцентру. З будинком в 40 кв. метрів іде ділянка в 30 соток, сад і колодязь. Все це обійдеться всього в 8 тис. грн, пише Сегодня.

Дев'яте місце посідає будинок у селі Ромодан Полтавської області, за 130 км від Полтави, продають будинок за 7999 грн. До житлових 30 кв. м площі додається 15 соток землі.

Восьме місце - будинок в 50 кв. м в селі Первомайськ, за 120 км від Дніпропетровська, віддають за 7200 грн. У цю ж ціну входить і 50 соток землі.

Сьоме місце - невеликий старий будинок під Горлівкою з ділянкою 15 соток і садом. І все це лише за 7000 грн.

Шосте місце - будинок в селі Сиделівка Чернігівської області, з лазнею, продають за 6500 грн.

А в Новоолександрівці Сумської області будинок та територію готові віддати за 6000 грн, але доведеться стати 16-м жителем села.

На четвертому місці - будинок в селі Копилів за 50 км від Києва з 30 сотками землі.

Третє місце посів будинок у селі Трудове Чернігівської області, який продають за 6 тис. грн. Але в цього будинка існують проблеми з документами.

Друге місце - будинок у Шостці Сумської області за 6000 грн. З територією.

Золото хіт-параду копійчаної нерухомості отримує будинок в селі Кам'янська Слобода Чернігівської області, який, разом з ділянкою в 20 соток, продають за 5000 грн.

Нагадаємо, що українцям пропонують купити квадратних метрів у квартирі стільки, на скільки вистачить грошей. Але експерти попереджають про ризики купівлі такого житла.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.