На молодіжне кредитування житла в 2014 році просять більше 1 млрд грн

На молодіжне кредитування житла в 2014 році просять більше 1 млрд грн
Всеукраїнська асоціація Укрмолодьжитло звернулася до народних депутатів з проханням, серед іншого, забезпечити в 2014 році фінансування державної програми надання пільгових довгострокових кредитів молодим сім'ям у розмірі більше 1 млрд грн. Про це повідомили в прес- службі асоціації.

Серед іншого, асоціація звернулася до парламентаріїв з такими проханнями: « Передбачити в Державному бюджеті на 2014 рік фінансування державної програми надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво ( реконструкцію ) і придбання житла в обсязі, передбаченому Державною програмою, збільшеному на обсяг витрат, не включених до Державного бюджету на 2013 р. щодо фінансування Програми, а саме 1 млрд 132 млн 818 тис. грн », - йдеться в тексті.

Також в Укрмолодьжитло просять звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією розрахункову вартість за 1 кв. метр житла передбачену в державних пільгових програмах привести у відповідність з реально існуючими на ринку нерухомості цінами, які пропонують забудовники, і залишити незмінними нормативи площі житла в рамках Програми.

Зараз ряд народних депутатів підтримав пропозицію асоціації про необхідність фінансування в 2014 році державної житлової програми довгострокового пільгового кредитування молоді, в обсягах, передбачених Державною програмою забезпечення молоді житлом на 2013-2017 роки.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.