Народ України на референдумі повинен сказати він підтримує продаж землі чи ні

Народ України на референдумі повинен сказати він підтримує продаж землі чи ні
Олександр Вілкул, народний депутат України, Голова Фонду «Українська перспектива», виступив проти дій уряду, який в умовах кризи хоче розпродати державні підприємства за заниженими цінами, а також розпродати українські землі.

- Спочатку вони залізли в кишеню до українців, забравши зарплати і пенсії, обвалили банківську систему і національну валюту, збільшили борги країни іноземним кредиторам. Тепер, в умовах кризи виставили на продаж містоутворюючі підприємства. Наступний етап – тотальна продаж українських земель, - вважає Вілкул.

За його словами, питання продажу української землі має розглядатися виключно на референдумі. Ні народні депутати, ні Кабінет Міністрів ці питання розглядати не можуть. Продавати чи не продавати українську землю повинен вирішувати тільки її господар – український народ.

Вілкул підкреслив, що Опозиційний блок, передбачаючи такі дії влади, ще в грудні 2014 року подали законопроект (1070-1) про продовження мораторію на купівлю-продаж земель сільськогосподарського призначення.

- Ми виступаємо категорично проти розбазарювання країни. І за спроби продати стратегічні активи за копійки в умовах кризи уряд повинен бути відправлений у відставку, - сказав він.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.