Експерти: Ціни на нерухомість впадуть в усьому світі

Експерти: Ціни на нерухомість впадуть в усьому світі
Ціни на житло в Україні, як і в усьому світі, будуть падати в найближчі два роки - вважають експерти.


"Вартість житла глобально переоцінена і цей надлишок все ще потребує корекції. А оскільки ситуація з інфляційними процесами та зростанням процентних ставок в більшості країн навряд чи покращиться в недалекому майбутньому, житлова нерухомість продовжить дешевшати", - говориться в червневому звіті GlobalPropertyGuide.

Україна не стане винятком з цього правила. Виходячи з даних Податкової Служби США, середньорічний дохід американської сім'ї - $ 47 тис. У середньому українці за рік заробляють у п'ять-сім разів менше. Більше того, приблизно $ 9 тис. з цієї суми громадянину Америки доводиться віддавати на податки і $ 13 тис. - за житло та кредити. Враховуючи дво-, а то й трикратну різницю у вартості житла, що залишилися $ 25 тис. виявиться недостатньо не тільки для покупки нерухомості, але навіть на перший внесок по кредиту.

Виходячи з подібних підрахунків, різниця у вартості житла і доходи виявляється абсолютно несуттєвою. Саме тому для 99% потенційних покупців нерухомість недоступна як в Україну, так і в усьому іншому західному світі.

Источник: http://ubr.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.