Опублікований будівельний рейтинг європейських країн

Опублікований будівельний рейтинг європейських країн
Європейська статистична служба повідомила про результати будівельної активності в країнах Єврозони у вересні 2013 року.

Євростат вказав у доповіді , що за підсумками вересня найбільше річне зниження будівельної активності було зареєстровано в Португалії ( -14,9 %). За нею слід Чехія ( -11,8 %) , Словенія (-7,9 %) і Італія ( -6,1 %). Збільшення будівельної активності було відзначено в Угорщині ( +9,3 %) , Іспанії ( +6,1 % ) і Великобританії ( +4,6 %) , передає портал Kyero . В цілому , за рік темпи будівництва в станах Єврозони виросли на 0,2 %.

У місячному співвідношенні будівельна активність знизилася на 1,3 %. Із 15 країн , за якими були отримані для аналізу дані за вересень , в шести країнах обсяги будівництва зросли порівняно з серпнем , а в дев'яти - знизилися . Найбільше зростання було зареєстровано у Словенії ( +6,2 %) , Словаччині ( +1,6 %) і Угорщині ( +0,8 %) , в той час як найбільше зниження продемонстрували Португалія ( -12,3 %) , Румунія ( -6,9 %) і Чехія ( -4,6 %).

Фахівці вказують , що при оцінці перспектив ринку не слід забувати і про більш довгостроковій статистиці: так , наприклад , зростаючі темпи будівництва в Іспанії не відміняють того факту , то в порівнянні з шістьма роками раніше їх рівень все ще на 81 % нижче.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.