Експерти відстрочили закінчення будівництва «Москва-Сіті»

Експерти відстрочили закінчення будівництва «Москва-Сіті»
Будинки ділового центру «Москва -сіті » можуть бути повністю добудовані тільки до 2020 року. Про це заявила начальник відділу стратегічного консалтингу компанії Jones Lang LaSalle Юлія Никуличева.

За її словами, в даний час в рамках проекту залишилося звести більше мільйона квадратних метрів. Для їх завершення необхідно близько $ 3 млрд.
Як зазначив головний архітектор столиці Сергій Кузнецов, на стадії будівництва зараз знаходиться 10 будівель, а реалізація ще чотирьох проектів не почалася. Він підкреслив, що офіційний термін завершення будівництва будівель намічений на 2017 рік, але ця дата « виглядає досить оптимістично ». « Чи вдасться вкластися в цей термін, сказати складно. Треба розуміти, що обсяг інвестицій на завершення будівництва - це не тільки інвестиції в будівлі, а й в інфраструктуру, наприклад, паркінг », - пояснив Кузнєцов.

Будівництво « Москва- сіті» почалося в 1992 році. На даний момент в діловому центрі діють станція метро, торгово- пішохідний міст «Багратіон», висотні багатофункціональні комплекси «Місто столиць», «Вежа на набережній», «Північна вежа», башта « Захід» комплексу «Федерація», Imperia Tower, « Меркурій Сіті », « Афімолл », City Point. Закінчення будівництва вже неодноразово відкладалося.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.