Інвестиції у світову нерухомість перевищать трильйон доларів

Інвестиції у світову нерухомість перевищать трильйон доларів
У 2014 році обсяг інвестицій в комерційну нерухомість світу збільшиться на 10-15%, вперше з 2007 року перевищивши показник в трильйон доларів. Такий прогноз міститься в дослідженні компанії Cushman & Wakefield.

У поточному році в світову нерухомість вклали $ 978 млрд. Це на 8,4 % більше, ніж у 2012 році. Як відзначають експерти, більшість інвесторів вірить у поліпшення загальносвітової економічної ситуації і готово вкладатися в ризикові активи.

Відповідно до огляду, найбільше зростання інвестицій в майбутньому році (18-20%) очікується в Північній і Південній Америці. Приплив інвестицій в Європу складе 13-15%, в ​​Азіатсько-Тихоокеанський регіон - 5-7%.

За прогнозами фахівців, інвестиції в комерційну нерухомість Росії в 2014 році складуть $ 7,5 млрд.

Раніше в компанії Jones Lang LaSalle припускали, що за 2013 в комерційну нерухомість світу вкладуть $ 475-500 млрд. Значна різниця в прогнозах пояснюється тим, що Cushman & Wakefield враховує операції з землею та нерухомістю формату multifamily. У Jones Lang LaSalle очікують, що показник в трильйон доларів за їх методикою інвестиції досягнуть до 2030 року.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.