Центральний міський стадіон Житомира відремонтують через пару років

Центральний міський стадіон Житомира відремонтують через пару років
Ремонтні роботи на Центральному стадіоні у Житомирі будуть проводитися, проте на швидку його реанімацію поки що сподіватися не доводиться.

Голова обласної ради Йосип Запаловський говорить: «Аби відновити центральний стадіон, необхідно майже 10 мільйонів гривень». Таких коштів знайти не вдається. Натомість шукають інші шляхи, ремонтують те, що дешевше обходиться:

«Щоб ми не залишились взагалі без футбольного поля, ми реконструювали футбольне поле в Новогуйвінську і дали кошти на ремонт житомирського стадіону «Спартак». Ремонт триває, кошти освоюються і на перших порах нас повністю задовольнить стадіон «Спартак»

Що ж до Центрального стадіону, в цьому році з обласного бюджету виділені кошти на проект його реконструкції, і роботу вже розпочато. «Обласний центр не заслуговує на те, щоб в ньому не було Центрального стадіону. У нас все це є в планах і ми нікуди від цього не подінемось, зробимо цей стадіон. Можливо, на його реконструкцію частково підуть кошти з фонду підтримки розвитку фізкультури і спорту», зауважив голова обласної ради.

Источник: Житомирська хвиля

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.