Житомирським ветеранам роздали ключі від 15 квартир. ВІДЕО

Житомирським ветеранам роздали ключі від 15 квартир. ВІДЕО
Це відбулося у рамках реалізації Програми придбання житла для інвалідів Великої Вітчизняної війни 1 групи. Щоправда, сталось це із запізненням на рік, і не всі черговики дочекалися. У формальному відношенні до справи Володимир Дебой звинувачує попередню каденцію, адже для придбання житла ще минулого року з держбюджету на Житомир було спрямовано 3 мільйона 400 тисяч гривень:

"Але вони не були використані і були повернуті повністю до державного бюджету. В минулому році підійшли формально: провели два тендери, згаяли час і списали бюджетні кошти. На той час було 18 ветеранів, які мали право на отримання цього житла".

Квартири ветеранам війни закуповувалися упродовж цього року у три тендери на вторинному ринку житла. Міський голова каже, що це дозволило скоротити бюрократичну тяганину, а також:

"Зрештою, люди самі обирали квартири і вони отримали ті квартири, які вони хотіли, про які мріяли. На жаль, не дожили до цього дня вже 4 ветерани".

Завершуючи цю справу, на засіданні виконкому затверджено акти й договори купівлі щодо останніх двох квартир, придбаних на відкритих торгах у грудні. Загалом на 15 квартир для ветеранів цьогоріч було використано 3 мільйони 800 тисяч гривень бюджетної субвенції.


Источник: Житомирська хвиля

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.